Børk the Berzerker er et gøyalt og oppfinnsomt slot, og det er virkelig noe utenom det vanlige. Det er ikke ofte man ser slots med en så særegen stil som denne her har, og dette er jo også Hack ‘N’ Slash Edition, så man blir vel lovet litt ekstra moro for det også. Da det er en såpass spesiell stil i sloten så kommer man til å huske det ganske godt også, og her finner du monstre og andre ulike karakterer som man ikke veldig ofte finner i slots. Det er klart at utviklerne har forsøkt å lage noe litt unikt, og det er bare bra.

Det er ikke så ofte man får se slike slots, så det er noe å sette pris på. Bakgrunnen i sloten virker å være en slags hulevegg, og hvor man ser skimringene fra et bål under. Selv om det ser ut som en litt statisk slot hvor det ikke er mye som foregår, så er det faktisk ikke slik. Det er flere kule og gøyale animasjoner og det er faktisk noe som kommer litt overraskende på. Da dette er en slot som er oppdatert og moderert av en tidligere versjon så kan man kanskje også forvente seg et ganske bra slot, spesielt fordi utviklerne på en måte vet hva de gjorde feil sist gang.

Mer informasjon om Børk the Berzerker

Det er Thunderkick som har laget Børk the Berzerker og det er kanskje også noe man kan forvente fordi de er ofte kreative og lager ganske uventede slots. Dette er enda en av de i rekken og det skuffer heller ikke. Det er en slot med fem hjul og 20 betalingslinjer og du kan spille opp til 100 pund per spin, på pc, mobiltelefon og nettbrett. Som sagt så er dette en oppdatert slot av en annen slot som ikke lenger eksisterer. Vi nevner det fordi du kanskje har sett denne tittelen før et sted. Det bra med potensial til å vinne og det er faktisk også ganske underholdende.

Visuelt sett så ser det altså ganske bra ut, men det ser ikke tradisjonelt ut, som du kanskje er vant med at en slot skal være. Det er jo ikke negativt, og det er helt klart en unik stil her. Sloten er basert på Børk, som er en slags nordisk, eller norrøn, legende. Han er en berzerker, en vill kriger, som man ikke kan akkurat kontrollere. Det er jo et interessant konsept for en slot i hvert fall. Det har en stil i grafikken som minner en om voksne tegnefilmer, så det er ganske bra altså. Det er tre symbol som er i norrøn stil som er de lavere verdiene. Ellers så har du slanger, havmenn, yetier, havfruer, magikere og Børk selv. Det er en interessant samling av karakterer i hvert fall. Det er havfruen som er det mest verdifulle symbolet og som gir deg 50 ganger din innsats for fem på en betalingslinje.

Børk selv er Wild symbolet i sloten, og erstatter som vanlig alle andre symbol utenom bonus symbolet. Wilden kommer bare på det midterste hjulet, altså hjul 3. Og når det gjør det så utvider det seg og tar over hele hjulet, og gjør hele hjulet Wild. Man ser også ulike animasjoner fra gang til gang det skjer, som er litt underholdende.

Bonusspillet i Børk the Berzerker

Det som du naturligvis vinner mest på er om du får satt i gang bonus spillet, som rett og slett heter Bonus Game. Det skjer når du får 3 eller flere bonus symbol på hjulene, det har ikke noen betydelse hvor. Det er magikeren som er det symbolet og om du får 3 av han så gir han deg 10 gratis spins. Får du 5 symbol så får du 20 i belønning. Det som er av aller størst betydelse her er at Wild symbolet som vi nevnte tidligere kan komme på de tre midterste hjulene, altså 2, 3 og 4. Ellers så funksjonerer den som den gjør i hovedspillet, at den utvider seg og gjør alle hjulene om til Wild. Det er så klart noe som kan gi deg helt enorme summer, og om du faktisk får 3 Wild symbol så er du garantert en veldig stor gevinst. Det er jo klart at du ikke klarer å aktivere dette hele tiden, men når det skjer så finnes det bra med muligheter.

Man bør virkelig gi Børk the Berzerker en sjanse, nesten kun på grunn av hva det er for noe og hvor unikt det er. Det er ikke mange slots som gjør det samme som det, rent utseendemessig altså. Selve mekanismene er kjent og prøvd, så du kommer ikke til å få noe problem med å finne ut av hvordan den fungerer og hvordan du vinner penger. Vi anbefaler Børk The Berzerker Hack ‘N’ Slash Edition høyt!