Introduksjon

Queen of Gold er en spilleautomat som er laget av Pragmatic Play og de har gjort en god jobb med denne spilleautomaten. Den har et gjennomført tema hvor vi finner oss helt tilbake til sivilisasjonen i det gamle Egypt. Som du kan se på hjulene har Pragmatic Play fått til dette veldig bra. Du kan også se pyramider i bakgrunnen av spilleautomaten, samt symboler som er forskjellige og noen av disse er de kjente gudene Ra og Zet. Vi liker dette temaet utrolig godt og synes Pragmatic Play har gjort en god jobb for å bringe disse til live. En annen karakter som vi nesten er nødt til å nevne er Kleopatra. Kleopatra var den siste dronningen og farao av det ptolemeiske kongedømme i det gamle Egypt. Kleopatra styrte i 21 år og er en spennende figur.

Designet av symbolene og grafikken, og tema, er ikke bare det som gjør en spilleautomaten bra, selv om det teller ganske mye. I bakgrunnen av spilleautomaten kan du høre musikk. Denne musikken er med på å forme hele spilleautomaten. Den er veldig typisk for det gamle Egypt og du har sikkert hørt noe lignende i filmer. Vi synes designet, grafikken og lyden passer temaet utrolig godt og vi tror du kommer til å tenkte det samme om Queen of Gold. Vi liker oppsettet til selve spilleautomaten og spesielt oppsettet til Pragmatic Play, som er helt i bånn av spilleautomaten.

Queen of Gold er en 5 hjuls spilleautomat som også har et ekstra hjul helt på høyre siden. Dette er et multiplier-hjul som kan gange innsatsen din med opp til 100x. Tenk deg å få en skikkelig gevinst også ganger dette hjulet den store gevinsten med 100x – det vil bli en utrolig gevinst, uansett hva du velger å satse i spilleautomaten. Queen of Gold har også gevinstlinjer du kan vinne på. Antallet gevinstlinjer er 25 og dette er en ganske normal mengde med gevinstlinjer. Gevinstlinjene er linjer du kan vinne på. Hvis symbolene i Queen of Gold lander på en slik gevinstlinje, så vil du få en gevinst. Dette er så klart om de lander fra venstre til høyre. Utbetalinger vil ikke bli gjort om de starter fra høyre til venstre, som er ganske vanlig selv om det er flere automater som faktisk utbetaler slik.

Hva den utbetaler og hva slags symboler du vil se

Utbetalingsprosenten tilbake til spillere er tydelig tilgjengelig på Pragmatic Play sin nettside og denne er 96.50 %. Dette er en utbetalingsprosent som er ganske standard for spilleautomater, selv om det finnes automater som både har høyere og lavere enn dette. Symbolet som utbetaler mest i Queen of Gold er Kleopatra. Etter dette kommer Ra, så kommer Zed og deretter Bast. Queen of Gold har ogspå symbolene A, K og Q.

Hvis du satser 5 kr per spinn så vil Kleopatra utbetale 40 kr for 5 symboler. Hvis 4 symboler dukker opp utbetaler ut 8 kr, som er en del mindre, og 4 kr for 3 symboler. Det er alltid sånn at det femte symbolet vil utbetale mest fordi sjansen for at det skjer er mindre enn de andre.

Funksjoner, tilfeldige funksjoner og bonuser

Bonus symbolet i Queen of Gold er pyramiden, eller pyramiden som skinner i blått for å være litt mer presis. Dette symbolet kan by på noen skikkelig godsaker i spilleautomaten. Det er dette symbolet alle spillere håper på at skal dukke opp på hjulene. De vil ikke bare at 1 skal det, men 3 symboler fordi dette vil gi dem en bonus. Hvis 3 av dette symbolet totalt havner på hjul 1, 3 og 5, så får man free spins. Free spins er runder man kan vinne i flere spilleautomater og her vil man ikke trenge å bruke sine egne penger og det er derfor det heter free spins. Free spins utbetaler 1x total innsats og man får hele 10 free spins. I free spins bonusen i Queen of Gold kan du være enda mer heldig. Ikke bare har du sjansen til å vinne gode summer med penger, men hvis 3 symboler av bonus symbolet skulle dukke opp igjen så vil du få 10 free spins til. Det står i spilleautomaten at det ikke er noen grenser på hvor mange free spins du kan få.

Det er et symbol i spilleautomaten som har en funksjon, men det er en ganske vanlig funksjon, så det er egentlig ikke en slik funksjon vi tenker på når vi snakker om bonus funksjoner, men vi tenkte vi kunne nevnte det for nye spillere. Symbolet vi snakker om er wild symbolet i Queen of Gold og dette er avbildet av en farao i gull.

En rask oppsummering av spilleautomaten

Queen of Gold er som sagt en 5 hjuls spilleautomat med 25 gevinstlinjer. Den er laget av Pragmatic Play og har et ekstra hjul hvor gevinsten kan bli ganget med opp til 100x.