Introduksjon

Mega Moolah Isis er en av de progressive spilleautomatene som er laget av leverandøren Microgaming. Microgaming har du mest sannsynligvis hørt om før, i og med at de er en av gigantene i casino programvare industrien. Mega Moolah Isis har et tema som handler om det gamle Egypt. Hovedkarakteren i Mega Moolah Isis er den egyptiske gudinnen Isis og hun ble dyrket i oldtidens Egypt. Vi er veldig glad i temaer som strekker seg helt tilbake til det gamle Egypt og vi synes Microgaming har vært flinke til å få dette gjennomført på en god måte. Det finnes andre spilleautomater der ute som har slike temaer og om du ikke liker Mega Moolah Isis, så vil det være andre å velge mellom, men vi anbefaler deg i alle fall å lese ferdig og for eksempel prøve den med lekepenger.

Vi anbefaler også å prøve den med ekte penger i og med at det er en progressive spilleautomat hvor du har muligheten til å vinne en av de 4 jackpottene i spilleautomaten som heter Mini, Minor, Major og Mega. I skrivende stund er faktisk Mega jackpotten så høyt som over 100 000 000 kr – altså over hundre millioner kroner. Dette er en forferdelig stor mengde med penger og bare tenkt deg å vinne en slik sum med penger mens du spinner hjulene. Major jackpotten i Mega Moolah Isis er nesten på 800 000 kr, Minor er straks på 1 000 kr og Mini er bare snart 100 kr. Grunnen til at vi sier snart er fordi disse progressive jackpottene vokser når spillere spiller på dem og det vil si at de vokser og vil snart nå dette nummeret med penger.

Når du sjekker denne spilleautomaten kan alle disse være lavere eller høyere. Det kommer helt an på om noen har vunnet noen av de eller ikke. Sjansen er at noen har vunnet dem, men det får vi bare vente å se. Det er ikke første gang Mega jackpotten har blitt utrolig stor. Disse progressive spilleautomatene med store jackpotter er en av grunnene til at de blir spilt på. Selv om man kanskje ikke er en fan av temaet eller designet så velger man kanskje å spille en slik automat allikevel fordi man kan vinne så utrolig store summer med penger.

Vi kan også nevne at det finnes også en spilleautomaten som heter Mega Moolah, som også er fra Microgaming, men denne spilleautomaten har et annet tema. Dette temaet handler mer om dyr og for å være litt konkret så er det dyrene i Afrika. Her kan du møte dyr som en løve, en elefant, en sjiraff, en buffalo og andre dyr. Dette er også en progressive spilleautomat.

Mega Moolah Isis er en spilleautomat med 5 hjul og 25 gevinstlinjer og som du allerede nå vet så er det en progressive spilleautomat. I spilleautomaten kan du endre myntverdien din, gevinstlinjene dine, hvor mange mynter du vil satse, du kan trykke på en bet max knapp og så klart spinn knappen. Mega Moolah Isis har også en gevinst tabell som du kan sjekke ut om du ønsker få mer info.

Myntverdi er en veldig vanlig innstilling i Mega Moolah Isis og de fleste andre spilleautomater. Denne verdien varierer, men i Mega Moolah Isis er den slik: 0.10, 0.20, 0.25 og opp til 0.50.

Gevinstlinjer er linjer du kan vinne en gevinst på rett og slett. Disse linjene varierer i antall og hvordan de er plassert på hjulene. Hvis helt like symboler lander fra venstre til høyre på en slik gevinstlinje så får man en gevinst. Linjene i Mega Moolah Isis er 25 som vi nevnte tidligere. Disse kan endres hvis du vil endre disse. Da kan du velge å bruke 1 og helt opp til 25. Husk at hvis du ikke har alle aktivert, så kan det dukke opp like symboler på en gevinstlinje og da vil ikke du få en gevinst hvis det var en gevinstlinje du ikke satset på.

Mynter er også noe du kan endre på. Disse går fra 1 og opp til 20. Ved å endre mengde på disse myntene vil du satse enten mer eller mindre. Ved å satse mer vil du kunne vinne mer og ved å satse færre av disse vil du vinne mindre. Dette er generelt sett.

Hva den utbetaler og hva slags symboler du vil se

Du finner flere symboler i Mega Moolah Isis og de fleste er ganske typisk for det gamle Egypt. Du kan se en statue av gudinnen Isis ser det ut til og et ordentlig symbol av gudinnen Isis. Dette symbolet utbetaler mest i spilleautomaten og fungerer også som et wild symbol.

Jackpotten kan vinnes i bonus hjulet. Du kan også vinne free spins i Mega Moolah Isis. Les gjerne mer om alle disse tingene inne i spilleautomaten på gevinst tabellen.