Troll Hunters er et utrolig interessant slot og jeg tror de aller fleste som har sett det vil være enige med meg i det. Det har en nordisk stil og det er kvinnelige vikinger som spiller hovedrollen i denne sloten. Det er veldig bra laget, og man legger jo merke til det med grafikken ganske raskt egentlig. Det er troll her også, så det er jo en fantasifull variant, men det er gøy å se hva de har inkludert i sloten og hva slags stil man har valgt å kjøre på med.

På mange måter så er det en uvanlig slot også, den er satt opp på en spesiell måte og måten man vinner på er ikke som noe du finner finner mange andre steder. Det er bare noe som kan virke til dens fordel fordi det gjør at den virkelig skiller seg ut i mengden. Så hjelper det også at grafikken og alle animasjonene er veldig bra laget og det hele ser profesjonelt ut. Siden dette er en litt uvanlig slot så kan de ta litt tid før folk blir helt vant med hvordan den fungerer også.

Hvordan man spiller Troll Hunters

Nordiske legender er ikke et uvanlig valg for en slot, men for det meste så bruker man norrøn mytologi. Så det er gøy å se at man har gjort et annet valg her med Troll Hunters. Det er Play ‘N Go som har laget denne, og med tanke på at det er en utvikler basert i Skandinavia, så er et kanskje passende også. Dette er en slot med fem hjul og fem rader også, så i alt så finner man 25 posisjoner hvor symbolene befinner seg. Du kan spille opp til 100 pund per spin, og du skal jakte på troll her, som navnet så klart tilsier.

Som sagt så ser sloten veldig bra ut, og det virker som at det er et krav nå for slots, fordi folk forventer det rett og slett. Du er langt oppe i fjellene, kanskje Jotunheimen, og hjulene har en rekke med symbol som er passende og som ser ut som runer. I tillegg har du vikingkvinner, øredobber, ølmugg og kjøtt. Stilen er ikke realistisk, men det forventer man ikke egentlig uansett. Wilden her er noe som heter Golden Rune og du kommer til å kjenne den igjen ganske raskt. Den bytter ut alle andre symbol for å hjelpe deg skape vinnende kombinasjoner.

Måten man får vinnende kombinasjoner her er litt uvanlig, fordi det ikke finnes betalingslinjer. I stedet for det så vinner du om du har tre like symbol ved siden av hverandre, enten vertikalt eller horisontalt, men det fungerer ikke på skrå. Det som er gøy er at hver gang du vinner, så sprenger de symbolene du vant med, og det faller ikke nye symbol ned, bare de som ligger over. Du kan vinne igjen og igjen på den måten, og gjør du det så får du en multiplier på hver gang du vinner, som øker. Den kan øke opp til hele 500 ganger din innsats. Dette tilbakestilles etter at du ikke vant.

Gratis spins

Måten du får gratis spins på er også ganske unik. Bak symbolene på noen av hjulene så kan bokstavene B O N U S stå nedover. Og måten du låser opp de er ved å vinne på din vanlige spin nok ganger til at alle symbol fjernes bort og du får se hele ordet BONUS. Da vinner du 10 gratis spins. Du kommer da på nye hjul og du vinner der ved å få 5 eller flere like symbol hvor som helst på hjulene. Du får også en multiplier her og det er rett slett avhengig av hvor mange BONUS du klarte å åpne. Fordi det finnes alltid flere enn en bak hjulene.

Dessverre så får du ikke Wild her. Men får du fem eller flere av troll symbolet så får du 5 nye gratis spins. Totalt så kan du vinne 20 gratis spins, som ikke er altfor ille. Om du klarer å rense alle hjulene, som faktisk er mulig, så vinner du 500 ganger din innsats. En fin liten sum det. Jeg innser at det er en slot som kan høres ganske vanskelig ut, men den er virkelig ikke det.

Det beste er jo at du får ofte gevinster, og det er noe som hjelper deg og motiverer deg til å spille videre. Det er ikke alle slots som får det til, så det er bra gjort av Play ‘N Go. Det er egentlig et veldig komplett slot, fordi det tilbyr veldig store gevinster, men også en flott grafikk og helhetsopplevelse. Vi anbefaler Troll Hunters høyt fordi det fortjener det. Det gjør en god jobb i alle aspekt du forventer og det blir ikke bedre enn det. Test det selv og se om det er noe for deg!