Introduksjon

Top Cat er en animert amerikansk tv serie og det kan hende du kjenner igjen denne fra da du var mindre. Nå har den blitt gjort om til en spilleautomat og du er kanskje spent? Det er vi. La oss snakke mer om den!

Top Cat er en spilleautomat med 5 hjul og 20 gevinstlinjer. Den har en utbetalingsprosent på 92.49 % og den har mulighet til å utbetale ganske gode summer med penger. Den har tre forskjellige jackpotter som kan bli vunnet og alle disse jackpottene vokser når spillere satser penger på spilleautomaten.

Spilleautomaten laget av Blueprint Gaming, men de har også fått hjelp av SG Digital, som er mer kjent som Scientific Games. Begge disse er gode leverandører og det er ikke noe tvil om at de har lagd en spilleautomat som ser bra ut. Grafikken er veldig bra og selve designet er det også.

Vi liker også selve oppsettet til Blueprint Gaming. Da tenker vi ikke på Top Cat, men selve oppsettet til spilleautomaten. Der du for eksempel trykker på spinn knappen, endrer innsatsen din, informasjons-knappen, hvor du ser hvor mye penger du satser og hvor mye du vinner. De har gjort det på en flott måte i alle spilleautomatene sine og det er flott med et oversiktlig oppsett for spillere.

Den totale innsatsen

Den totale innsatsen i spilleautomaten kan endres. Du har mange valg når det kommer til hvor mye du vil satse. Det viktigste er at du satser det som passer best for deg. Det som er fint med at Blueprint Gaming har valgt å bare ha en total innsats, i stedet for forskjellige nivåer og myntverdier, er at det blir enklere for spillere, spesielt nye spillere, å forstå hvor mye man faktisk vinner.

Det med myntverdi og innsatsnivåer er egentlig bare noe man blir vant til etter en kort stund, men vi er veldig glad i spilleautomater som bare har en total innsats. Da har du ikke like mange valg, men det er i alle fall ganske rett frem. I Top Cat kan du satse så lite som 2 kr og helt opp til 5 000 kr per spinn.

Hvis ikke dette er en spilleautomat high rollers kommer til å like, så vet ikke vi hva vi skal si. Dette er det meste vi har sett en spilleautomat ha i innsats. I mellom 2 kr og 5 000 kr per spinn kan du satse 4 kr, 6 kr, 8 kr, 10 kr, 20 kr, 40 kr, 50 kr, 100 kr, 200 kr, 500 kr, 1 000 kr og 2 000 kr. Som du kan se har du mange valg for innsatsen i Top Cat.

Det vi liker veldig godt er at uansett hvor mye du satser så har du sjanse til å vinne like mye penger hvis du vinner en jackpot. Det er ikke sånn at jackpotten blir mindre hvis du satser mindre penger. Dette gjør det mulig for alle spillere å vinne den uansett om de liker å satse høyt eller om de liker å satse lavt.

Hva den utbetaler og hva slags symboler du vil se

I Top Cat finner du flere forskjellige symboler. Alle disse symbolene kan havne på hjulene. Det kan hende at ikke alle kan havne på hjulene i bonus spillet og ikke alle kan havne på hjulene i hovedspillet, men alle kan fortsatt havne på hjulene. Du vil se flere forskjellige katter og alle disse utbetaler et bestemt antall med penger.

Du kjenner kanskje igjen noen av disse kattene. Noen vet til og med kanskje navnet på flere. Hva de betaler kan du enkelt se i spilleautomaten, men det er den gule katten med hatten og dressen som utbetaler mest – utenom wild symbolet.

Funksjoner, tilfeldige funksjoner og bonuser

Det er flere funksjoner som kan bli aktivert helt tilfeldig i løpet av en spinn. Navnet på disse funksjonene er Choo’s Piano Wilds, Benny’s Colossal TV’s, Brain’s Water Wilds og Spook’s Mice is Nice. Det står også at Dibble = Bedre Lykke Neste Gang. Du kan enkelt lese mer om alt spilleautomaten har å by på ved å trykke på informasjonsknappen.

The Masterplan er bonusen i spilleautomaten. Her kan du velge mellom 1 av 5 planer. Navnet på disse bonusene er Cash Picker BONUS!, Maharajah Heist!, Diner Freespins, Dibble’s Free Spins og Construction Site Wilds! Det er spennende at de har så mange valg. Dette gjør at du kan oppleve flere godsaker i spilleautomaten.

Oppsummering

Top Cat er en automat som er basert på den kjente tv serien. Spilleautomaten byr på masse godsaker som funksjoner, bonuser og free spins. I Top Cat kan du vinne flere jackpotter og den har et stort potensial for store utbetalinger.

Både Blueprint Gaming og Scientific Gaming er populære leverandører i industrien og det er langt ifra noen tvil om at de har gjort en god jobb sammen for å lage Top Cat.